De BMATIC PACK MOVER LP 50/70 LP

Het tellen PROTEC Pack Mover LP (LP staat voor Low Pile of vlak stapel) is ontworpen om te worden geïntegreerd in het snijstraat.
De medewerker duwt het afgetelde pak van de telller naar de triltafel of direct naar de snijmachine op een lucht tafel bij het tellen PROTEC Pack Mover LP.

Door het tellen van PROTEC moververhuizers pakken LP-stacking kan weggelaten worden na het snijden. De afgewerkte onderverdeelde pakken kunnen direct worden doorgegeven aan een verpakkingslijn of verdere verwerking. De snijmachine niet wordt geblokkeerd door de telling of het stapelen. De verdeling in de pakken wordt gedaan persoon alarm.
Als optie kan de machine de stapel gevouwen worden de gevouwen positie uit kan in of uit geschakeld worden. Bijvoorbeeld bij Inpakpapier.

Ideaal voor gevoelig materiaal

De tel kop van Pack Mover LP tellen laat geen markeringen bij het tellen en vervormt het materiaal niet op de hoek waar het wordt geteld. Zelfs gevoelige oppervlakken worden niet beschadigd.

Beveiliging papier, fotopapier, inkjet papier, gecoat papier, plastic folie, folie gelamineerd materiaal, overhead transparantie, etc. kan dus met recht worden geteld.

22-500 g / m²

De speciale telkop werkt zonder lucht afzuigen. In tegenstelling tot conventionele telmethoden dat bedienen door aanraking (bv roterende pin-en-blade tellen vingers of schijf), de machine ook stijf, glad of zwaar materiaal telt daarom tot 500 g / m².

doelgroep

Security printing, Konfektionierbetriebe, verpakking fabrikanten, papier omzetten van planten.
Het tellen van Protec Pack Mover LP (LP staat voor Low Pile of flat stapel) is speciaal ontworpen voor het tellen en het vel te delen onmiddellijk na de snijmachine.

PROTEC Pack Mover LP:

Persoonlijke besparing automatisering na de snijmachine.