Telmachine BMATIC PROTEC PACK MOVER A4

De PROTEC Pack Mover A4 verdeeld stapel papier in batches. De uitvoer van deze stapels gebeurt automatisch op een afvoerband. Van daaruit kan de stapel worden verwijderd en bijv. verpakt of verwerkt worden.

Het aftellen met de Protec Pack Mover A4 maakt automatische overdracht van pakken papier naar volgende machine mogelijk.

Werking van het tellen van Protec Pack Mover A4

De operator stapelt tot 400 mm. Papier in. De telmachine telt van boven het voorgeselecteerde aantal. Een gripper pakt de getelde stapel en legt deze op de transportband. Het tellen gebeurt zonder beschadiging en zonder vervorming van de hoeken.

De PROTEC Pack Mover A4 stroomlijnt het productieproces van blocnotes, automatische aanvoer van digitaal gedrukte orders (bijvoorbeeld kalender) in de een productie lijn en fotopapier, plastic films, brief blokken, overhead sheets, transparanten, gekleurd papier en nog veel meer.

De vellen tel machine PROTEC Pack Mover A4 verdeeld grote stapels in kleine delen

  • Formaat van 200 x 145- 320 x 215 mm.
  • 400 mm. laadvermogen
  • Opties: voor-stapel station voor een ononderbroken werk
  • geen hoek vervorming bij het tellen krachtiger strikken
  • geen beschadiging op vers bedrukte vellen
  • papier gewicht 40-800 gr / m²

Een van de vele mogelijke tel machine toepassing: Het tellen PROTEC Pack Mover A4 verdeelt een stapel van 400 mm. hoog digitaal gedrukte kalender, in elke stapel van precies 13 vellen. De telmachine voert dan de kalender individueel op een uitvoer band.

Video over weten:

Tags: telmachine, digitaal printen kalender productie, het tellen van PROTEC Pack Mover A4, effecten, het tellen van het hoofd, B.Matic, zuig-tellen technologie, tabber, Papiertelmachine, vellen tel machine, papier telmachine, blad telmachine, waarde papier telmachine, karton tel machine, folie tel machine, plastic vel tellen.